Cristal Imobiliare Bucuresti

Vanzare Apartament 2 camere Dristor

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Apartament
  • Pret:111.000 €
  • Amplasament:In bloc
  • Clasa energetica: A
  • Camere:2
  • Bai:1
  • Suprafata Utila:62 mp
  • Confort:1
  • Etaj:11

Descriere:

Apartament 2 Camere in ansamblul rezidential Central District 4 Elemente, pozitionat pe strada Fizicienilor
Central District 4 Eelemente, este amplasat in zona centrala a Bucurestiului, perfect pozitionat pentru a ajunge rapid in zonele vibrante ale capitalei, insa in acelasi timp suficient de retras, incat sa simti protectia unei comunitati linistite.

Proiectul imbina perfect spatiul locativ, nevoia de aer si terase generoase cu beneficiile speciale ale unor apartamente cu standard ridicat de constructie si finisare si oferind suplimentar privelisti de ansamblu si intimitate completa.

4 Elemente inseamna AER (spatii mari, aerisite, de la terase si balcoane ce pot primi mese cu scaune pentru a savura cafeaua de dimineata, pana la receptii generoase si circulatii largi), APA (3 bazine mari cu apa si fantani arteziene in curtea comuna a blocurilor), PAMANT (2800 mp de curte avand jardiniere cu plante si flori, pomi mari si zona de promenada) si FOC (300 mp alocati zonei de socializare, cu bar, gratar, umbrele pentru soare, mese, scaune si un cinematograf exterior). In plus proiectul aduce si alte avantaje locatarilor: sala de fitness si pista de alergare comuna, loc de joaca pentru copii, parcari auto exclusiv subterane, 28 camere de supraveghere video, 2 cabine de poarta, bariere si sisteme automatizate de acces, inclusiv camere de citire a numerelor de inmatriculare, toate aceste pentru confortul locatarilor si pentru pastrarea valorii investitiei.

Toate apartamentele sunt proiectate cu atentie la fiecare detaliu: proportiile, lumina naturala si artificiala, privelistea cea mai buna posibila si costurile de intretinere minime.

Central District 4 Elemente este un proiect certificat Green, ceea ce aduce locatarilor un avantaj al costurilor de operare (intretinere) cu pana la 30% reduse fata de o cladire standard, avand un impact pozitiv al costurilor totale. Utilizarea tehnologiilor verzi intr-o cladire certificata green creste gradul de ocupare si valoarea imobilului. Materialele folosite sunt regenerabile, durabile, minimizeaza sau elimina degajarile toxice, iar camerele sunt iluminate natural si cu o calitate a aerului superioara.

De toate acestea vei beneficia in cel mai bun complex rezidential al momentului din zona.

Pret Apartament: 111.000 Euro + TVA 5%

*TVA-ul se aplica conform legii - 5% pentru persoanele fizice (in limita plafonului de 450.000 Lei) sau 19% (pentru persoanele juridice cu RO se aplica taxare inversa)

Specificatii:

Rezidential, Comercial, Birouri, Vacanta, Spatiu logistic, Spatiu industrial, Comercial - Retail, Investitie
Curent electric, Apa, Cada, Gaz, Canalizare
Centrala proprie
Aer Conditionat
Cablu
Nou
Lemn
Metal
PVC
Parchet
Vopsea Lavabila
Bloc reabilitat termic, Interior, Exterior
Terasa, Wc serviciu
Inchisa
Nemobilat
Gaze, Caldura, Apa
Transport public, Metrou, Parc, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket

Localizare:

Anunt Expirat!